Főoldal Meghívók Kapcsolat ÁRAK PARTNEREINK
 
     
 

Kérlek tekints meg néhányat az általunk tervezett teljesen egyedi esküvői meghívók közül! Mindegyik kép alatt szerepel egy hosszabb-rövidebb leírás, hogy milyen elképzelések, kérések alapján készült az adott meghívó.
Ha nagyobb méretben is szívesen megnéznéd valamelyiket, csak kattints a kívánt képre!
A többi általunk készített meghívót is hamarosan feltöltjük, az újonnan készültek képeivel pedig folyamatosan frissítjük az oldalt.
Jó nézelődést!

 
Ildikó & Mathias egyedi esküvői meghívó - külső oldal Nóri & Bálint egyedi esküvői meghívó - belső oldal
  Nóri & Bálint egyedi esküvői meghívó
 
 
Ildikó és Mathias szerette volna, ha mindkettőjük nemzetisége (magyar-német) visszatükröződik a meghívón. E-mailben küldött rajzuk alapján készítettük el az első tervet, de a túlzsúfolt és túl színes elképzelésük nem hozta meg a várva várt hatást. Le is mondtak eredeti koncepciójukról és egy általunk tervezett régebbi meghívó módosított verziójával kiegyeztek volna, de mi nem adtuk fel! Elküldtük a fent látható terveket a magyaros motívummal és a bajor zászló mintájával és színével, ami 100%-osan elnyerték tetszésüket!
 
Nóri & Bálint egyedi esküvői meghívó - külső oldal Nóri & Bálint egyedi esküvői meghívó - belső oldal
  Nóri & Bálint egyedi esküvői meghívó
 
 

Bálint is kész tervvel keresett meg minket.
A meghívó különlegessége, hogy az esküvőjük dátumának számai ki lettek vágva, így a keresztneveik a "0" és a "4"-es számon keresztül már összehajtott állapotban is látszódnak.

 
Nóra & Viktor egyedi esküvői meghívó - belső oldal Nóra & Viktor egyedi esküvői meghívó - külső oldal
  Nóra & Viktor egyedi esküvői meghívó
 
 

Nóriék kész tervvel kerestek meg minket és NAGYON rövid határidővel!
Első jelentkezésük után kevesebb, mint egy héttel már át is vették meghívóikat!

 
  Zsuzsi & Miki egyedi esküvői meghívó
Zsuzsi & Miki egyedi esküvői meghívó - külső oldal Zsuzsi & Miki egyedi esküvői meghívó - belső oldal
 
 

Zsuzsinak és Mikinek Anitáék meghívója tetszett meg, ezt szerették volna átalakítani a saját elképzeléseik szerint.
Leküldött fényképek alapján lettek a figurák átrajzolva. A nagyobb munka a vőlegénnyel volt, akit Real Madrid mezben kellett ábrázolnunk.
Mivel az esküvői sátor zöld-pink lesz, ezért kérték, hogy a meghívó színeit is ezekkel kombináljuk.
Akihez még ragaszkodtak, hogy mindenképp szerepeljen a meghívójukon: Yorki kutyusuk! :)

 
  Mónika & Róbert egyedi esküvői meghívó
Mónika & Róbert egyedi esküvői meghívó - külső oldal Mónika & Róbert egyedi esküvői meghívó - belső oldal
 
 

Mónikáék konkrét grafikát küldtek le a meghívó belsejéről, amit nekünk újra kellett rajzolnunk, a nyomtatás minőségének javítása érdekében.
A külső oldalnál már szabad kezet kaptunk.

 
  Heni & András egyedi esküvői meghívó
Heni & András egyedi esküvői meghívó - külső oldal Heni & András egyedi esküvői meghívó - belső oldal
 
 

Ismét egy rajzolt meghívóval jelentkezünk. Heni és András a magukra jellemző tárgyakat kérték maguk köré, hogy még személyesebb legyen a meghívó. A figurákat a fényképeik alapján rajzoltuk meg.
Mivel Svájcban élnek, egyértelmű volt, hogy milyen háttér kerüljön a jegyespár mögé.
Heni kedvence a rózsaszín tulipán, ezért ezt a virágot próbáltuk minél több helyen megjeleníteni.
És természetesen westie kutyusuknak is nagy szerepet kellett kapnia a meghívón! :)

 
  Laura & István egyedi esküvői meghívó
Laura & István egyedi esküvői meghívó - külső oldal Laura & István egyedi esküvői meghívó -belső oldal
 
 

Legújabb, kétfelé nyitható meghívónkat Laurának és Istvánnak készítettük.
Egy rajzolt párt kértek, ahol: "a zöldruhás-kalapos vadász "levadássza" a fekete miniszoknyás-bakancsos piros AC/DC ördögszarvas rocker lányt".
Leküldött fényképek alapján lettek a figurák megrajzolva, hogy hasonlítsanak a jegyespárhoz.
A meghívónak az ezüst-fehér színekhez kellett passzolniuk.

 
  Gabi & Karesz egyedi esküvői meghívó Gabi & Karesz egyedi esküvői meghívó  
 

Gabiéktól egy fotót kaptunk, hogy pontosan milyen meghívót szeretnének.
Fukszia színű háttérre került az ekrü színű alap, erre lett nyomtatva a meghívó szövege. Középen domborítva lett és egy dupla szalag került még rá.

 
  Tamie & Tiberiu egyedi esküvői meghívó Tamie & Tiberiu egyedi esküvői meghívó - külső oldal Tamie & Tiberiu egyedi esküvői meghívó - belső oldal  
 

Tamie és Tiberiu egy rajzolt cukorkapárt álmodtak meg a meghívójukra. Mivel esküvőjük színei a hot pink és lime zöld, ezért a meghívón is ezek dominálnak.
A nagy napra 15 országból lesznek hivatalosak a vendégek, ezért meghívójuk háromféle nyelven készült. Mindegyik verzióhoz egy-egy "infókártya" is tartozik, aminek célja a meghívottak részletes tájékoztatása, valamint az, hogy a visszajelzést hogyan és milyen adatokkal várja a jegyespár.
A meghívóhoz egyedi borítékot is készítettünk: kívül lime zöld, fehér pöttyökkel, belül hot pink, ugyancsak fehér pöttyökkel.
Tamiék Bécsből kerestek meg minket és végül a nyomtatást is Ők intézték.

 
  Anett & András egyedi esküvői meghívó Anett & András egyedi esküvői meghívó - külső oldal Anett & András egyedi esküvői meghívó - belső oldal  
 

Anett és András is határozott elképzelésekkel kerestek meg minket. A színvilágot barnásra kérték, a meghívó belsejére egy profi fotós által készült kép került a jegyespárról, a borítóra egy virágmotívumot rajzoltunk és Anettékről egy-egy félbevágott fotó került legalulra. A betűtípus 40 mintából lett kiválasztva. A meghívóból két féle szövegezés készült: egy csak a szertartásra, a másik vacsorameghívással együtt.
A meghívóhoz végül három barnás árnyalatú boríték közül a legsötétebb lett kiválasztva.
Az esküvői vacsorára készítettünk még ültetési rendet, ültetőkártyát, asztalnév kártyát, tortanév kártyát és ajándékkártyát is, mindegyiket a meghívó stílusában.

 
  Anita & Attila egyedi esküvői meghívó  
Anita & Attila egyedi esküvői meghívó - külső oldal Anita & Attila egyedi esküvői meghívó - belső oldal
 

Anitáékat a weblapunkon található menyasszony ihlette meg. Olyan meghívót kértek tőlünk, amin megrajzolt hasonmásaik szerepelnek. Az elküldött fényképeik és a rájuk jellemző ismertetőjelek alapján (Attilánál pl. a borosta, napszemüveg, dorkó) rajzoltuk meg a jegyespárt. A meghívó modern, de egyben elegáns stílusban készült. Az ültetőkártyák bal oldalára a szívecske és a benne található pár került, a kedves meghívottak nevei pedig a meghívóéval megegyező betűtípussal lettek írva a jobb oldalra.

 
  Deichmann egyedi meghívó  
 

Ugyan nem esküvői, de meghívó és egyedi!
A tervet már készen kaptuk, ránk már "csak" a megvalósítás várt. A meghívó eredeti cipőfűzővel és fém ringlikkel készült.
Esküvői változatát esetleg több lyukkal, cipőfűző helyett pedig szalaggal tudnánk elképzelni.

 
  Barbara & Levente egyedi esküvői meghívó  
Barbara & Levente egyedi esküvői meghívó - belső oldal Barbara & Levente egyedi esküvői meghívó - külső oldal
 

Barbara és Levente már konkrét elképzeléssel keresett meg minket. Egy tört fehér meghívót terveztek maguknak, aminek a borítóját két egymásba kapcsolódó, domborított szív díszített. Belülre egy kettejükről készült kép került. A teljes szövegezést arany betűkkel kérték. A meghívó végül 19,6 cm x 9,5 cm lett összecsukott állapotban. Mivel a nyomtatás fix papírméretekre történik (A4 vagy A3), sok papír kárba veszett volna, így felajánlottuk nászajándékba, hogy az üres részeket kihasználva a meghívóval megegyező stílusú ültetőkártyákat készítünk.
Külön érdekesség, hogy Barbaráék Írországból kerestek meg minket.

 
  Nóra & Csiga egyedi esküvői meghívó  
Nóra & Csiga egyedi esküvői meghívó
 

Nóra olyan kéréssel fordult hozzánk, hogy meghívójukra készítsünk egy vicces, kedves rajzot, amin egy csigapár szerepel. Hogy honnan jött az ötlet? Leendő ura beceneve: Csiga!
A rajz elnyerte tetszésüket, de visszajelzésük óta sajnos nem hallottunk felőlük... Nagy valószínűséggel visszahúzódtak a házukba! ;)

 
  Erika & Laci egyedi esküvői meghívó Erikai & Laci egyedi esküvői meghívó - külső oldal Erikai & Laci egyedi esküvői meghívó - belső oldal  
 

Erika és Laci komoly és egyben elegáns esküvői meghívót kért tőlünk. Próbáltunk egy kis régies hangulatot belevinni a tervezésbe mind színekben, mind megvalósításban. Három különböző színű kartonból és kétféle színű szalagból készült végül a "scarp"-es meghívó, a barna különböző árnyalataiból.
Volt még egy egyedi kérésük is Erikáéknak: háromféle szövegezéssel kérték a meghívót, ugyanis nem volt minden meghívott hivatalos mindegyik eseményre. Ezt úgy oldottuk meg, hogy a meghívón, a nyomtatott fehér lapokat cserélni lehetett, így tetszés szerint tudták variálni a szövegezést.

 
  Márti & Andris egyedi esküvői meghívó Márti & Andris egyedi esküvői meghívó - külső oldal Márti & Andris egyedi esküvői meghívó - belső oldal  
 

Márti és Andris "scrap"-es esküvői meghívót képzeltek el maguknak. Az alapszíneknek egy világos/sötétebb lila párost gondoltak ki. Díszítésnek egy élénk ibolya színű szalag lett kiválasztva egy hozzá illő szegeccsel.

 
  Eszter & Balázs egyedi esküvői meghívó  
Eszter & Balázs egyedi esküvői meghívó - külső oldal Eszter & Balázs egyedi esküvői meghívó - belső oldal
 

Eszter és Balázs vidám és egy kicsit játékos meghívót szeretett volna. Mivel az esküvői vacsora a Fővárosi Állatkert Barlangmozijában volt esedékes, külön kérték, hogy a meghívó előlapján szerepeljen egy szerelmes állatpár. Másik elképzelésük az volt, hogy valamilyen módon meg legyen jelenítve a házasságkötés utáni egy párrá válás. Ez a templomhoz vezető két különálló, majd együtt továbbhaladó lábnyomokkal lett ábrázolva. A színekkel kapcsolatban nem voltak biztosak, de a vacsora helyszín adottságai miatt mindenképp valami világos hatást szerettek volna, így esett a választásuk a sárgás és ezüstös színekre.

 
  Niki & Huba egyedi esküvői meghívó  
Niki & Huba egyedi esküvői meghívó - belső oldal Niki & Huba egyedi esküvői meghívó - külső oldal
 

Niki kezét egy víz alatti barlangban kérte meg Huba. Szerették volna, hogy az eljegyzésen készült fotók közül szerepeljen egy a meghívójukon. A lánykérés helyszíne miatt is adott volt a kék színválasztás. Francia hajtogatott meghívót kértek, A4-es méretben.

 
  Juli & Csaba egyedi esküvői meghívó  
Juli & Csaba egyedi esküvői meghívó - külső oldal Juli & Csaba egyedi esküvői meghívó - belső oldal
 

Juli és Csaba egyszerű és elegáns meghívót kért tőlünk, amihez a beige és barnás színeket választották. Kész elképzelésük volt a borító mintájáról. Végül az 5 tervezet közül ezt a variáció kérték tőlünk.

 

Copyright © majart.hu - Egyedi esküvői meghívók
Minden jog fenntartva!